Halve Marathon Ermelo Navigatie

Informatie

Afstanden

Afstanden

Mulderij Bedrijfsjuristen (2 km); (voor kinderen geboren in 2009 en later)
Onderweegs & de Groot 5 km ;
OAK Advocaten 10 km;
Barbershop Nero Halve Marathon (21,1 km )
Bouwbedrijf van Panhuis Groevenbeek competitie (leerkrachten en leerlingen van College Groevenbeek)
De precieze vorm van de Rabobank Business Run volgt

After party

After party

De traditionele After Party zal dit jaar niet op- en rondom het Molenplein plaatsvinden. Die zal je in eigen kring moeten organiseren met het aantal mensen dat op dat moment is toegestaan. Dus....stook de barbecue gezellig thuis op en maak er een feestje van.

Business run

Business run

De Rabobank Business Run zal dit jaar een iets andere vorm kennen dan andere jaren.
We onderzoeken nog de precieze mogelijkheden met onze app. Onze droom is een klassement per bedrijf zodat er binnen bedrijven zelf een competitie tot stand komt en dus een eigen bedrijvenklassement.

Categorieen

Categorieen

We onderscheiden geen leeftijdscategorieën, de Mulderij Bedrijfsjuristen Kidsrun is open voor iedereen die geboren is in 2009 of later.

Contact

Contact

Indien nodig kun je contact opnemen met de organisatie:
Halvemarathonermelo@gmail.com
Dick van Leeuwen: 06-45912866

Eigen risico

Eigen risico

Deelname is geheel op eigen risico en verantwoording. De organisatie is op geen enkele wijze verantwoordelijk of (gedeeltelijk) aansprakelijk voor ongevallen en/of ziekte van deelnemers, voor verlies van bezittingen of elk ander door de deelnemers beweerdelijk geleden nadeel. De organisatie behoudt zich het recht voor het evenement af te gelasten op grond van weersomstandigheden of andere zwaarwichtige calamiteiten. Een dergelijk besluit doet geen aansprakelijkheid ontstaan voor vergoeding van de door de deelnemer gemaakte kosten, c.q. schade.

Groevenbeekcompetitie

Groevenbeekcompetitie

Binnen de HME van 2021 heeft het Chr. College Groevenbeek opnieuw haar eigen competitie . Dit jaar de bouwbedrijf van Panhuis Groevenbeek competitie. De snelste leerling en leerlinge op elke afstand ontvangt weer een prachtige cadeaubon die wij inkopen bij sponsor Intersport Ermelo. Iedere leerling die meeloopt ontvangt sowieso 20% korting op de eerstvolgende aankoop bij Intersport Ermelo. Dit alles wordt mede geïnitieerd door Heel Ermelo Beweegt.

Inschrijven en kosten

Inschrijven en kosten

Inschrijven kan vanaf begin maart. Houd onze site of social media kanalen in de gaten. Inschrijven kan tot donderdagmiddag 27 mei, 12.00 uur.
Voorinschrijvers maken kans op een leuke prijs die wij inkopen bij sponsors die het lastig hebben door corona. Bijvoorbeeld een prachtig uniek 2021 HME hardloopshirt.
Voor alle afstanden geldt een inschrijfgeld van € 4,- inclusief medaille, startnummer met eigen naam, een certificaat na afloop met gelopen tijd, afstand en eindklassering, een goodybag en een prijs in de verloting op startnummer.
Je krijgt daarvoor ook begeleiding op maat als je dat wenst.

Parcours

Parcours

Jij kunt dat zelf uit kiezen. Worden het bospaden, fietspaden of..... Doe waar jij je lekker bij voelt en geniet hoe dan ook.

Prijzen

Prijzen

Iedere deelnemer kan bij inschrijving aangeven dat zij of hij een medaille wil als herinnering. Deze wordt je aangeboden door bouwbedrijf van Panhuis. Zij zorgen ook voor prijzen voor de nummers 1, 2 en 3 van alle afstanden (zowel dames als heren). Dit geldt ook voor de eerste drie meisjes en jongens van de Mulderij bedrijfsjuristen Kidsrun en de eerste leerling en leerlinge op de 5- en 10 km van de van Panhuis Groevenbeek competitie
Iedere deelnemer aan de Mulderij Bedrijfsjuristen Kidsrun kunnen op vertoon van het startnummer een ijsje ophalen bij snackbar 't Hoekje.

Verzorging

Verzorging

Zul je helemaal zelf moeten regelen. Geen AH Ermelo of Bitfood.

Voorbereiding / YourWayToHME

Voorbereiding / YourWayToHME

Ook in 2021 kun je je onder deskundige begeleiding voorbereiden op 1 van de te lopen afstanden. Gratis en voor niets!
Gezondheidspraktijk Mesrits, autobedrijf Versteeg Buurman en Intersport Ermelo maken het mogelijk dat de enige voorwaarde om mee te doen, is een inschrijfbewijs voor 1 van de afstanden in de Week van de HME.
Begin maart laten we je weten hoe en wat. Houd deze site in de gaten of de social media kanalen.
Heb je vragen? Mail ons even naar halvemarathonermelo@gmail.nl Blessurebegeleiding wordt verzorgd vanuit Gezondheidspraktijk Mesrits.

Voorzieningen

Voorzieningen

Je loopt dit jaar in jouw eigen omgeving. Voorzieningen voor jouw moment vanuit ons als organisatie is er niet behalve dat je via onze App jouw gelopen parcours en tijd laat registreren en we een klassement bijhouden.

Document